Fotoboek – Het Noorden van Boven

HNVB.omslagvoorkant

HET NOORDEN VAN BOVEN

Het Noorden van Boven (www.hetnoordenvanboven.nl) geeft een fascinerende blik vanuit de lucht op het Noorden van Nederland: de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het boek toont prachtige beelden van de economische bedrijvigheid, infrastructuur, innovatie, onderwijs, onderzoek, cultuur, architectuur, natuur en landschap. Kortom: van het wonen, werken en recreëren aan de rand van Werelderfgoed Waddenzee.

Fotograaf Koos Boertjens, ook bekend van het boek ‘Groningen van Boven’, heeft met piloot Tom van der Meulen tientallen vluchten gemaakt boven Friesland, Groningen, Drenthe en de Friese eilanden om de mooiste en interessantste plekken in beeld te brengen.

Het Noorden van Boven laat zien waar wij goed in zijn en wat wij te bieden hebben in het Noorden en vooral hoe mooi en rijk de drie noordelijke provincies zijn.

Het Noorden van Boven (ISBN 978-90-8896-000-0) verschijnt als hardback, heeft een leeslintje en is zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits en telt 192 pagina’s. Het boek is vanaf 5 september 2015 verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Uitgeverij Boertjens & Kroes (www.uitgeverijboertjensenkroes.nl). De prijs van het boek is € 29,95.

Een demo van Het Noorden van Boven is te zien op:
http://issuu.com/boertjens/docs/het_noorden_van_boven

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Uitgeverij Boertjens & Kroes
Sibrandaheerd 47
9737 NR Groningen
06-24408032
kroes.jannie@gmail.com

 

Leave A Response